torstai 15. syyskuuta 2016

kipeänä

Yksi jos toinenkin on meidän porukasta ollut tässä viikon sisällä kipeänä. Itse makasin viime viikonlopun sängyn pohjalla kuumeen kaatamana. Torsti on muutamana päivänä oksennellut ja ollut silloin myös apaattinen, kuumetta sillä ei kuitenkaan ole ollut ja se onkin iltaan mennessä palannut omaksi itsekseen. Sulevinkin korvista löydettiin hiivan aiheuttama tulehdus.

"En minä kyllä mitään korvatippoja olisi halunnut..."
Sairastelua ennen tuli haettua uusi sänky, joka onkin suorastaan ruhtinallisen kokoinen. Vanha sänkyni oli 80cm leveä ja tämä uusi nyt 120cm. Jopa Einari on rohkaistunut tulemaan yöllä sänkyyn kaveriksi.

Kuumeisena iso sänky oli kyllä pelastus, kun kaiken tarvittavan sai mahtumaan sänkyyn käden etäisyydelle ja oli tilaa kääntyillä.

Uusi sänky kelpaa myös painileikkeihin. Taustalla näkyy uusi Einari-tyyny!
"Hyvä ostos tämä sänky."
Sulevin kanssa kävimme korvien takia eläinlääkärillä ja samalla otimme siltä allergianäytteen. Kohta me ehkä saadaan tietää mikä näitä jatkuvia tulehduksia aiheuttaa! Sitä odotellessa.

2 kommenttia:

  1. Voi ompa kurjaa :/ Paranemisia teille sinne! Täälläkin ihmiset ollaan oltu flunssassa, mutta kisut ovat onneksi säästyneet. Toivottavasti saatte selville, mikä Sulevin korvia vaivaa.

    Uusi sänky kuulostaa hienolta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flunssakausi osaa aina iskeä yhtä kovaa, itsekin olin jo paranemaan päin, mutta poskiontelotulehdushan sieltä sitten iski. Parantukaas tekin siellä!

      Poista