lauantai 18. kesäkuuta 2016

tässä tulee hirmuinen Torsti

Eilen oli viimein se odotettu päivä, kun menin hakemaan meidän uutta perheenjäsentä kotiin. Kyllä tätä päivää olikin odotettu.


Pitkään tuskastelin pojan kutsumanimen kanssa, mutta lopulta päädyin ystäväni tuputtamaan Torstiin. Automatkalla kotiin se kuitenkin sai myös lempinimen Broileri. Eläissäni en ole nähnyt yhtäkään näin paljon broileria muistuttavaa kissaa.


Kotiutuminen sujui hyvin, Torsti on jo koko asunnon kuningas. Tuttavuuttaa on tehty myös Sulevin ja Einarin kanssa ja vaikka vähän pitääkin toisille sähistä, niin vihamielisiä eivät ole toisiaan kohtaan ollenkaan.

Torsti on erittäin energinen ja leikkisä, meinasi omistajalla tulla pieni tuskanhiki, kun kissa leikkii neljättä tuntia lelukepin perässä eikä näytä minkäänlaista merkkiä väsymyksestä. Nyt on kuitenkin puhti poissa ja nukutaan tyytyväisenä.

Lisäksi itselleni tuli suorastaan yllätyksenä miten paljon Torsti tykkää rapsuttelusta, Sulevi kun ei pidä silittelystä lähes ollenkaan. Einarikin sai siis kilpailijan nyt, se kun niin rakastaa rapsutuksia ;)


Kirjoittelen Torstista sitten lisää, kunhan me vähän tutustutaan enemmän, tämä oli vähän tällainen pikapäivitys.

2 kommenttia: