tiistai 5. joulukuuta 2017

joulukissa 2017

Osallistuin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tassulinnan järjestämään Joulukissaan, joka on periaatteeltaan kuin "secret santa", mutta vain kissablogeille. Meidän lahja lähti Videonauhan aikaa-blogin Borikselle, josta voit lukea täältä.

Tänään kotimatkallani puhelin piippasi sen merkiksi, että lähikauppani pakettiautomaattiin oli saapunut paketti meidän salaiselta joulukissalta. Automaatista paljastui siniseen kääreeseen pakattu laatikko, mikä jo vähän vihjaili paketin lähettäjästä.

"Kuule, ei vois sun hömpötykset vähempää kiinnostaa, avaa keskenäs!"
Ensin paketti ei kiinnostanut kissoja ollenkaan...

"Eiku hei, tääl on lahjoja meille!" "Ai mulle myös?"
...mutta kun sisältö kaivettiin esille, niin jo kissa jos toinenkin ilmestyi apajille. Laatikko oli pakattu täyteen pieniä lahjoja.

Paketeista paljastui kissoille kuivattuja ankkasiivuja ja kahdenlaisia herkkutikkuja, kana-ankka ja vasikka-siipikarja. Lisäksi kissoja oli lahjottu kissanminttuhaisunäädällä ja paketillisella pikkuhiiriä. Palvelijaa oli muistettu suklaalla, kissan näköisellä rintaneulalla sekä serveteillä, joissa on jouluinen kissateema.

Pahoittelen rumia sormiani....!
Hertta innostui lahjoista heti ja lähtikin villiin painiin haisunäädän kanssa. Mutta kaikki se unohtui, kun kaivoin yhden herkkutikun esiin. Menetin melkein sormeni, kun Hertta iski siihen kiinni niin vauhdilla.

Sulevi ja Torsti taisivat vain ehtiä vähän nuuhkaista tikkuja, ennen kuin ne olivat jo kadonneet Hertan kitusiin.

Myös yksi pikkuhiiri otettiin heti käyttöön. Jopa herra "minähän en millään leluilla leiki" Sulevi innostui heittelemään sitä ympäriinsä. Erittäin onnistunut lahja siis kaikin puolin!

Mutta keneltä se meidän paketti sitten olikaan? Sininen paketti tuli tietenkin Sinisten kissojen tarinoita -blogin Ivanilta ja Anyalta! Kiitos paljon lahjasta ja oikein hyvää joulua teille!

Hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää blogin lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Vähän ootte saaneet huippulahjan! Haisunäätä kuulostaa hauskalta - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haisunäätä oli just hyvä! Kerranki painikaveri, joka on mua pienempi! -Hertta

   Poista
 2. Hienoa, että paketti saapui perille! Haisunäätää täällä jo vähän testailtiin paketoitaessa, joten hajuterkut taisivat tulla mukana 😊

  Hertta taisi tykätä tikuista yhtä paljon kuin Anya ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikon tuoksuja kyllä nuuskuteltiin siihen malliin, että arvasinkin siellä olleen paketoinnissa apulaisia!

   Poista