lauantai 29. heinäkuuta 2017

SUROK 23.7.2017

Viime sunnuntaina pakkasin aamulla aikaisin Sulevin koppaan ja lähdimme SUROK:in näyttelyyn Hämeenlinnaan.
"Joko mennään kotiin?"
Näyttelyyn saavuttua Sulevi rauhoittui melko nopeasti häkissään ja olikin koko aamun arvostelua odotellessa melko tyytyväisen oloinen. Kun meidän vuoro tuli esiintyä, Sulevia alkoikin ärsyttää erittäin paljon ja pöydälle päästessä se olikin jo pelkkää kirosanaa. Sulevi sihisi ja suhisi ja lisäksi läpsi useasti tassullaan (onneksi vain minua ja ilman kynsiä). Onneksi Sulevi kuitenkin hieman rauhoittui, kun se sai tuomarilta pienen huiskalelun ja loppuarvostelu sujuikin ihan hyvissä tunnelmissa.

"Jaahas, no kai tässä odotellessa voi rentoutuakin hetken..."
Tuomarina Sulevilla oli jälleen Pia Nyman, aivan kuten kesäkuussa Vermossa. Tällä kertaa meillä ei kuitenkaan ollut kilpailua ja saimmekin toivomani sertin. Tuomarin parhaisiin meitä ei kuitenkaan kutsuttu Sulevin pään ja karvaisuuden takia. Olin sitä osannut jo etukäteen odottaakin, joten tuloksena Suleville tuli EX1 CAPIB (international premier-sertifikaatti).

Sulevin arvosteluseteli.
Torsti vietti llähes koko päivän yksin kotona (äitini kävi sitä päivällä moikkaamassa) ja olin koko päivän siitä kauhean huolissani, mutta ilmeisesti huoleni oli turha. Torsti vaikutti pärjänneen oikein hyvin yksinään.

Seuraava näyttely meillä onkin Tallinnan näyttely kolmen viikon päästä! Jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti