keskiviikko 5. joulukuuta 2018

suuri seikkailu

Sulevi:
Arvatkaapa mitä joku aika sitten tapahtui! Minä ja kaverit oltiin nukkumassa meidän sängyllä (palvelija kutsuu sitä omakseen, mutta oikeasti se on meidän), kun yhtäkkiä meidän kodin ovi pärisi. Yleensä se ääni tarkoittaa, että sieltä tulee joku ihailemaan meitä, mutta tällä kertaa ei! Sieltä tuli kaksi miestä, jotka ei edes huomannut mua! Ne miehet kantoi valtavaa laatikkoa mukana. Ei sellaista kivaa istumiseen tarkoitettua pahvilaatikkoa, vaan sellainen iso ja valkoinen. Palvelija kutsuu sitä tiskilaatikoksi, tai ainakin joksikin sellaiseksi.

Tämä on pahvilaatikko. Tiskilaatikko on paljon isompi.
Ehdin jo aatella, että ne miehet oli kateellisia meikäläisen komeudesta, kun eivät edes päin katsoneet, mutta sitten huomasin, että ne olikin jättäneet meidän kodin oven raolleen! Se oli varmaan joku sellainen kompensaatio.

No mähän sitten lähdin ulos tutkimusmatkalle villiin luontoon. Palvelija kyllä väitti, että menin vain rappukäytävään, mutta mitä se näistä asioista muka tietää. Ehdin kiivetä neljänteen kerrokseen asti (me asutaan kakkosessa), ennen kuin kukaan edes huomasi poissaoloani!

Palvelija sanoo, että onneksi lähdin ylöspäin enkä alas, mistä olisin voinut päästä ulos. Se ei taida ihan ymmärtää, että määränpääni oli täysin tietoinen. Ei kai kukaan hullu tuonne kylmään halua lähteä?

Täytyy myöntää, että se oli kyllä aika jännä seikkailu.


Ehkä kotona omassa pedissä on kuitenkin ihan mukavaa.


6 kommenttia:

  1. Onpas sinulla ollut hurja seikkailu! Meillä tuota ovea vahditaan liiankin kanssa... -Mörkö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä teille pitäisi tilata sellainen tiskilaatikko, jos vaikka jäisi ovi teilläkin auki!

      Poista
  2. No hui, tulitko itse takaisin vai laitoitko palvelijat kantamaan sinut kantotuolissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olisin kyllä ollut ihan valmis vielä jatkamaan matkaa, mutta väkisin kannettiin takaisin kotiin! :(

      Poista
  3. Mikä seikkailu! Ehkä joskus pääset narun nokassa uudelleen, vaikka ei se kyllä ole yhtä jännää, jos on henkilökunta mukana koko ajan. Meinaan että molemmista tavoista on kokemusta. - Seppo

    Vitsit kun naurattaa, että mitähän naapurit ois ajatelleet, jos käytävässä olisivat tuollaisen nahkatyypin itsekseen nähneet. :D Onko sinulla ovessa jonkinlaista "asunnossa lemmikkejä" -lappua, osaisivatko naapurit palauttaa karkulaisen oikeaan osoitteeseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emäntä sanoo, ettei se kehtaa kulkea minun kanssa rapussa! En yhtään ymmärrä miksi.

      (Sulevi oli kyllä parkkeerannut ikään kuin "meidän" oven eteen yläkerrassa, mutta oltiin vasta muutettu taloon viikkoa tai paria aikaisemmin, joten ei täällä kyllä varmaan kukaan olisi sitä osannut palauttaa. Onneksi siis löydettiin ajoissa!)

      Poista