sunnuntai 6. elokuuta 2017

Myy & Oliver

Olin järjestämässä tapaamista vanhojen koulukaverieni kanssa ja paikkaa miettiessä yksi heistä ehdotti, että tulisimme hänen luokseen viettämään "kissanristiäisiä". Hän oli juuri hankkimassa toista kissaansa ja kissaihmisenä tietysti riemastuin ideasta saman tien.

Meidät enemmän tai vähemmän tervetulleiksi toivottivat vuoden ikäinen brittiläinen lyhytkarva Myy ja kolme kuukautinen ragdoll Oliver. Ei varmasti ole vaikea arvata, että koko tapaaminen meni näiden karvapallojen ihasteluun.

Kahdesta liikkuvasta nuoresta kissasta oli lähes mahdoton saada kuvia (tai edes kelvollista videota) kännykällä, mutta yritin parhaani, että saisitte myös kokea nämä söpöliinit. Kurkkaa video alla!Myy hieman ujosteli vieraita aluksi, mutta mukanani tuoman herkkupussin maaginen rapina sai pian tämän leidin ilmestymään piilostaan ja siliteltäväksi.


Oliveriakin ujostutti hieman, mutta herkut ei kiinnostanut. Onneksi mukana tuli myös kasa uusia leluja, joilla leikkiä.


Kotiin lähdin erittäin karvaisten housujen kanssa. Niin söpöjä kuin nämä ihanat karvapallerot ovatkin, en kaipaa karvaisia vaatteita omaan elämääni. (Einari ei koskaan karvannut vaatteita)

Voit myös seurata näiden kissojen elämää instagramissa! Heidät löytää nimellä myy.and.oliver!

2 kommenttia:

  1. Oii, miten suloinen kissavauva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Meinasi ihan "vahingossa" kadota reppuuni ja lähteä mukaan.

      Poista