sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

RUROK 23.4.2017

Nyt on sitten toinenkin RuRokin näyttelypäivä ohi. Aamulla ennen näyttelyyn lähtöä ihmettelin, että mihin ihmeeseen Sulevi on nyt ehtinyt kadota, kun lähteä pitäisi kunnes hoksasin, että siellähän se jo odotteli kantokopassaan.

Tällä kertaa Sulevi rauhoittui häkissään jo huomattavan nopeasti. Vieraat kissat edelleen hieman jännitti Sulevia ja urinaa ja sähähdyksiä vielä kuului, mutta omasta mielestäni kuitenkin eilistä vähemmän. Sulevi on yleensä todella sopeutuvainen ja tutustuu mielellään jopa koiriin, joten luulen että oma jännitykseni tarttui vähän siihen, mikä aiheutti tätä käytöstä.

"Puhupa vähän minustakin, kun olin kuitenkin taas niin kilttinä!"
Koko päivän sain jännittää, kun Sulevi ja Torsti olivat taas eri tuomareilla ja niiden arvostelut näyttivät uhkaavasti olevan päällekkäin. Tahti kuitenkin muuttui vain muutamaa kissaa ennen omiani, onneksi.

Tänään Sulevilla oli eilen Torstia arvostellut Hanne Sofie Sneum. Sulevia ei yhtään innostanut olla arvioitavana ja antoi sen myös kuulua. Tuomari kyllä piti monesta asiasta Sulevissa, mutta se oli kuulemma aika "teinin" näköinen, vaikka onkin iältään jo lähes kolme. Yllätyksekseni saimme kuitenkin kutsun tuomarin parhaaseen. Siellä meitä ei kuitenkaan onnistanut vaan voitto meni upealle cornish rexille (taisi olla sama kissa kuin eilen?). Tuloksena Sulevilla siis EX1 CAP (premier-sertifikaatti).

Torstilla sen sijaan oli Olga Komissarova. Tykkäsi kovasti Torstista ja tälle tuomarille Torsti ei ollut yhtään liian pyöreä. Noottia tuli kuitenkin karvaisesta selästä ja vähän pienestä päästä (nuoren iän takia). Saimme myös kutsun tuomarin parhaaseen, jossa tuomari totesi, että jos Torsti olisi hänen ainoa kisaajansa kastraattiuroksissa, se olisi ehdottomasti nominoitu, mutta kilpakumppanit olivat tällä kertaa liian kovatasoisia. Tuloksena Torstilla EX1 CAP PR! Eli Torsti sai viimeisen premier-sertifikaatinsa ja valmistui Premieriksi! Seuraavaksi siirrytään siis korkeampaan luokkaan kisaamaan.


Sulevin arvostelu vasemmalla ja Torstin oikealla.

En voisi olla ylpeämpi näistä pojista. Seuraavana meillä on Ery-Sydin näyttely Vermossa Helsingissä.

3 kommenttia:

  1. Onnitteluni molemmille pojolle onnistuneesta nly-viikonlopusta ja Torstille vielä PR-tittelistä! Siitä se näyttämöeläinura lähtee.. Vilkaisepa myös Pauli Aranevan face-galleriaa. Tuttuja linssiluteita oli paikalla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin tuossa hetki sitten ne kuvat, onneksi edes kissat edustaa niissä hyvin, toisin kuin oma naama...!

      Kiitoksia paljon!

      Poista
  2. Very nice wrinkling! Vaikka olisinkin miettinyt sfinksien arvosteluasioita (mitä tosin en ole, enkä olisi tehnyt), ei olisi varmasti koskaan käynyt mielen lähettyvilläkään, että kurttuisuuttakin arvostellaan! Mutta käyhän se järkeen kyllä.

    Hassut nakukissat ♥

    VastaaPoista