torstai 9. maaliskuuta 2017

kissanminttupöhinät

Jopas nyt, kaksi videopäivitystä peräkkäin!

Meillä ei ole koskaan tarjottu kissoille kissanminttua eikä ole edes tullut ostettua sitä sisältäviä leluja. Huomasin Zooplussan palkkiokaupassa tarjolla olevan Kong Kickeroon ja päätinkin ostaa sen, kun pisteitäkin oli kerääntynyt ihan kiitettävä määrä.


Hyvä, että lelun sai paketista irti, kun tämä kolmikko syöksyi sen kimppuun. Olin suorastaan yllättynyt siitä, miten kissanminttu vaikutti näihin kolmeen. Molemmat nakut muuttuivat aggressiivisiksi ja Einari... no, se muuttui tavallista kiehnäävämmäksi.

Ekassa videoklipissä kuulee, kun Sulevi suutuspäissään tuhoaa uutta pahvilaatikkoa ja tokasta klipistä jouduin jopa poistamaan yhdestä kohdasta äänen, kun Torsti yllättäen puraisi käsivarttani ja huudahdin kivusta.

Vielä ei ole varmuutta saako lelu jäädä kissoille vakituisesti vai aina välillä tarjottavaksi viihdykkeeksi, mutta ainakaan puhdasta kissanminttua en tämän kokemuksen jälkeen ole ostamassa.

2 kommenttia:

  1. Mitkä ihanat kissat täältä löytyykään, vaikkakin toisille kissamintut aiheuttikin räyhän :) Kivan tuntuinen blogi, heti liityttiin lukijaksi !

    VastaaPoista