tiistai 28. maaliskuuta 2017

hajonneen sohvan mysteeri

Pitkin asuntoani oli ilmestynyt pieniä selittämättömiä vaahtomuovinpalasia jo jonkin aikaa. Sama ilmiö oli myös toistunut vanhempieni asunnossa. Kovasti on ihmetelty, että mistähän näitä nyt ilmestyy.

Mysteeri selvisi, kun imuroidessa kurkkasin sohvan alle. Yleensä robotti-imuri hoitelee sohvan alusen, enkä siellä erityisemmin kyyki. Huomasin kuitenkin sohvan takana huolestuttavan kasan vaahdomuovinpaloja ja aloin mielessäni jo ynnätä asioita yhteen.


Jep. Valtava reikä sohvan takana, josta revitty vaahtomuovit pois. Nämäkin tihutyöt ovat jatkuneet ties kuinka pitkään enkä ollut lainkaan tietoinen tästä! Olin myös ilmeisesti vaatteissani tai tavaroissani kuljettanut niitä mukanani.

Kissoja en itse tihutöissä ole tavannut, mutta yhtään sormia tai tassuja osoittamatta arvaan kyllä kuka tämän takana on.

"Jaha vai heti täällä syytellään vaikka mitään todisteita ei ole!!"
Einarin olen kuullut raapivan sohvan takana useastikin, mutten ikinä hoksannut, että se oikeasti kynsii sohvaa rikki.

Reikä on nyt paikattu, ja toivottavasti enää ei tarvitsisi tehdä tällaisia uusia löytöjä.

3 kommenttia:

  1. Oho, mikä riiviöinti. Onneksi huomasit jo tässä vaiheessa, kun vahinko on vielä paikattavissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Einari olisi kyllä tällä tempauksella ansainnut Riiviökissojen tittelin! Onnekseen se on niin söpö, että se saa kaiken anteeksi.

      Poista
  2. Hupsan! Outouksille löytyy aina jossain vaiheessa selitys. Välillä sellainen hyvinkin viattoman näköinen selitys. :-o

    VastaaPoista