lauantai 7. tammikuuta 2017

uuden vuoden kujeet

Blogihiljaisuus venyikin pidemmäksi kuin odotin, viime postauksesta onkin jo lähes kuukausi! Joulun alla olinkin koko ajan menossa paikasta toiseen, eikä jaksamusta ollut enää kirjoitella illalla päivityksiä.

Viime vuodelta jäi käteen uusi harrastus, kissaharrastus nimittäin! Vaikka Sulevi tuli luokseni jo 2014, en ole ennen osallistunut mihinkään kissajuttuihin, mutta nyt näyttelyissä käytyäni tuntuu, että tää on se juttu! Eikä sen tarvitse rajoittua siihen, vaan ihan kaikkeen kissajuttuun (hullu kissanainen anyone?) 

Niinpä tänä vuonna olenkin jo varannut itselleni useita kissanäyttelyviikonloppuja. Ja niin kovasti vielä pari kuukautta sitten väitin, että "no jos nyt edes pari sertiä hakisi...". Näitä näyttelyitä olen harkinnut/ilmoittautunut:

21.1. Lahti, SUROK
22.-23.4. Helsinki(?), RuRok
10.-11.6. Hyvinkää, ERY-SYD
19.-20.8. Tallinna

Loppuvuoden näyttelyistä päätän sitten vuoden edetessä. Ja tuonnehan on eksynyt tuommoinen ulkomaan näyttelykin, mitäs peliä se tällainen on! Toivottavasti se onnistuu!

Lisäksi olen suunnitellut pientä... rakennelma...projektia tässä piakkoin, mutta en uskalla paljastaa liikaa, jos epäonnistun tavoitteessa! Kuulette kuitenkin siitäkin toivottavasti pian!


Sulevi lempipaikallaan lämpimän television päällä.
Harmikseni en ole ehtinyt uusia kuvia räpsimään viime aikoina, mutta yritän tämänkin asian kanssa ryhdistäytyä!

2 kommenttia:

  1. Vähän kivaa, jos pääsette ulkomaillekin näyttelyyn. :) täällä alettiin jo jännittää, että mikä tuo rakennelma on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi juku nyt kyllä paineet nousee, ettei saa epäonnistua! ;D

      Poista