lauantai 17. helmikuuta 2018

catmax numero kaks

Olin pitkään harkinnut kissojen kolmisen vuotta vanhan kiipeilypuun uusimista, mutta päätöksen tekeminen oli venynyt, koska ei kyseisessä puussa varsinaisesti ollut mitään vikaa. Yhtenä päivänä siitä kuitenkin katkesi köysi ja päätin viimein korvata puun uudella.

Uuden puun valinta ei ollut kuitenkaan helppoa ja selailinkin eri eläinkauppojen sivuja löytääkseni sopivan korvaajan. Äitini ehdotti, että hankkisin tilalle Catmaxin, koska sellaisesta meillä on jo hyviä kokemuksia.



Tähän uuteen Catmax-kokonaisuuteen kuuluvat
Catmax super runko
Raapima-pollari
Pieni taso
Iso taso
Laiskanlinna

Sain koko puun kuljetuksineen 422 eurolla. Puun alkuperäinen hinta olisi ollut suurempi, mutta Raapima-pollarin valmistuksessa oli tapahtunut jonkinlainen virhe ja sain siitä alennusta. Nähtäväksi jää, onko kyseessä vain kosmeettinen haitta vai aiheuttaako se tulevaisuudessa ongelmia. (Pystyttekö pongaamaan virheen koko puun kuvasta? Veikkaan, että ette!)

Maalasin myös tämän puun tasot valkoisella maalilla.


Puu on ollut todella kovassa käytössä heti alusta alkaen. Torsti hyppäsi Raapima-pollariin kiinni heti sen nähdessään, vaikkei sitä vielä oltu edes kiinnitetty mihinkään. Pollari onkin puun suosituin juttu.


Hertta käyttää puuta myös paljon vaikka ei yhteenkään kuvaan osunutkaan. Kaikin puolin nappiostos jälleen!

Vanhalle puulle ei tarvinnut heittää hyvästejä, vaan se pääsi koristamaan parveketta. Kesällä kissat pääsevät siihen taas keikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti