tiistai 13. kesäkuuta 2017

lepää rauhassa Einari

9.5.2015 luokseni saapui vajaan vuoden ikäinen, ihmistä pelkäävä, sähisevä musta karvapallo. 12.6.2017 kissojen taivaaseen lähti vajaan kolmen vuoden ikäinen, silityksiä rakastava, lempeä musta karvapallo.

© Saana Pyyhtiä
Huomasin Einarin laihtuneen jo muutama kuukausi sitten, mutta vaa'an mukaan pudotus ei ollut merkittävä, ja päättelin Einarin vain näyttävän laihalta pudotettuaan talviturkkinsa. Einarin kunto kuitenkin romahti noin viikossa todella huonoksi, se laihtui entisestään ja oli apaattinen. Varasin ajan eläinlääkärille, mutta diagnoosi oli pahempi kuin edes tajusin pelätä.

Eläinlääkäri tunnusteli Einarin vatsaa ja totesi tuntevansa siellä valtavan kasvainmassan. Einari oli aivan kalpea ja eläinlääkäri ihmetteli miten se on edes kyennyt seisomaan tässä kunnossa. Tilanne oli Einarin kannalta todella huono. Eläinlääkäri sanoi, että voin halutessani tuoda Einarin kotiin ja miettiä mitä haluan tehdä. Totesin, ettei ole sitä kohtaan reilua, että se kärsisi enemmän vain oman itsekkyyteni takia. Einari siis nukutettiin ikiuneen.

© Rekku Rescue/Tuulia. Tällä kuvalla Einari valloitti sydämeni.
Einarin elämän alkutaipale ei ollut helppo. Siitä voit lukea Rekku Rescuen blogikirjoituksesta. Tiesin jo Einaria ottaessani, että riski sen menettämiseen nuorena on suuri. En kuitenkaan arvannut, että tämä tilanne tulisi vastaan näin pian. Olen kuitenkin onnellinen, että sain tarjota sille parhaan mahdollisen kodin.

Tämän postauksen kirjoittaminen ei ollut helppoa, mutta asioiden purkaminen auttaa. Einari asuu sydämessäni ikuisesti.


Ja viimein sun matkaan
ei pääse saattajatkaan.
Ja lohtu on mulle
että siellä on kaikki sulle.

7 kommenttia:

 1. Voi ei, otan osaa♥
  Tuo Prinsessalle kappale on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ♥

   Niin on, itselläni tulee siitä aina tippa linssiin.

   Poista
 2. Lämmin osanotto! Onpa kamalan surullista. Kunpa voisikin sanoa jotain, mikä auttaisi, mutta hiljaiseksi vetää. Onneksi Einari sai elää onnellisen elämän sun luona. Voimia! <3

  VastaaPoista
 3. Einarilla oli ihana koti ja hyvä elämä <3 voimia ja jaksamista suuren surun keskelle <3

  VastaaPoista