tiistai 9. toukokuuta 2017

näyttelyhäkki

Jo ensimmäisestä näyttelystä asti olen haaveillut omasta kankaisesta näyttelyhäkistä. Suurimmaksi osaksi siksi, ettei luvattomat sormet eksyisi koskettelemaan kissoja, silloin kun en ole paikalla vahtimassa. Oma häkki lisää hygienisyyttä myös muilla tavoilla ja lisäksi se mahdollisesti luo kissalle lisää turvaa, kun hajut on tuttuja ja kaikki sivut ovat "suljettuja".

Aito sturdia katselin pitkään, mutta ne ovat kuitenkin opiskelijabudjetilla melko kallis hankinta (vaikkei nämä "feikitkään" mitään halpoja ole). Halusin ehdottomasti myös euronäyttelyyn sopivan häkin (muovi-ikkunat takana), ja niitä saa on vain näissä tuplahäkeissä. Nyt kun käyn kahden kissan kanssa näyttelyssä, ei sijoitus tällaiseen tuplaan tuntunut niin pahalta (toisen puolen saa kyllä myös kasaan). Aluksi mietin näyttelyissä näkemääni VipStoren häkkiä, mutta en varsinaisesti innostunut punaisesta väristä.

Yksi päivä googlettelin näyttelyhäkkejä ja törmäsin Pet Nap-nimiseen kauppaan, josta en ollut ikinä ennen kuullutkaan. Sieltä löytyi juuri oikeanlainen häkki ja vieläpä mustana! Mielessäni pyörittelin, että uskaltaako mustaa ottaa, onhan se kuitenkin niin tumma, että näkyykö sieltä kissat ollenkaan.


Päätin kuitenkin tilata mustan häkin, siihen on kuitenkin helpointa yhdistellä mielen mukaan eri värejä. Sunnuntaina tein tilauksen ja tänään tiistaina se jo oli saapunut postiin.

En ole aitoja sturdeja koskaan hipelöinyt, joten en osaa verrata tämän tasoa niihin. Luultavasti tämä kuitenkin on laadultaan samanlainen kuin muutkin halpis-sturdit. Ihan tukevalta tämä tuntui, mutta riippukeinu ei varmasti kestä ison kissan painoa.

"Aika kiva leikkimökki."
Riitti, että häkin sai avattua ja jo siellä oli kaksi nakua tutkimassa tätä uutta hökötystä.

"Kukkuu!"
Luultavasti kuskaan tämän häkin mukanani Ery-Sydin näyttelyyn kesäkuussa nähdäkseni miten se kissoilla toimii. Oikeasti en varsinaisesti tarvitsisi sinne häkkiä, sillä kyseessä on drive-in näyttely, ja sfinxit arvostellaan lähes poikkeuksetta aina viimeisenä, joten vaikka kutsu tuomarin parhaaseen tulisi, se olisi heti meidän arvostelun jälkeen, eikä odottelua luultavasti tulisi.

"Ai taas jotain näyttelyjuttuja, pidä kuule hyvänäs vaan!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti